Kert - Kerti tó Webáruház
- Kezdő oldal megtekintéséhez kattintson ide Kosár tartalmának megtekintéséhez kattintson ide Kosárba helyezett termék(ek) megrendeléséhez kattintson ide Üzletszabályzat megtekintéséhez kattintson ide -
Hozzáadás a Facebook-hoz
Hozzáadás a Twitter-hez
Hozzáadás a MySpace-hez
Hozzáadás a Startlap-hoz
Hozzáadás a Google Könyvjelzőkhöz

Tel.: 06-36-426-093
Mobil: +36-30-949-5469
Email:
Már 13 éve
Kategóriák

Kosár tartalma
Szavazás

Szavazzon

Mekkora a kerti tava?

0-5 m3
5-10 m3
10-20 m3
20 m3-nél nagyobb
Nincsen

Facebook

Kövessen minket a facebookon!

Az Év Webshopja 2019

Ultrahangos támadó kutyariasztó

Előző termék Következõ termék Előző oldal
Swissinno

Ultrahangos támadó kutyariasztó

 

Kiemelkedő hatékonyságú eszköz, kutyatámadás elhárítására vagy idomításra!

A készüléket úgy specifikálták, hogy az csak a támadó, tehát az embernek sérülést okozható állat elriasztására legyen alkalmas. A szelíd vagy passzív állatot a berendezés nem bántja, nem vált ki náluk különösebb reakciót, kivéve ha idomításra használjuk. A süket kutyákra pedig hatástalan, miután azok nem hallják az ultrahangot.
Tökéletesen használható idomításra is!
Cikkszám: 1236001

Ár: 7.990 Ft
db

Ultrahangos támadó kutyariasztó

Hogyan működik a termék?

A kutyariasztó hatékony ultrahangos készülék, amellyel az agresszív kutyákat lehet elriasztani és távol tartani. A kézbe illő és hordozható készüléket kerékpárosoknak, turistáknak, postásoknak, futóknak, gyerekeknek stb. ajánljuk. Az ultrahangos készülék nem okoz sérülést vagy károsodást embereken és állatokon, mint például az agresszív kutyákat távol tartó sprayek. A készülék nagyfrekvenciás hangot bocsát ki, amelyet az ember nem, de a kutya meghall. A hang a levegő vibrálása (hanghullám). Egy hullám egy másodperc alatt a "Hertz" (mértékegység jelölése: Hz). A levegő rezgésének az ismétlődő hullámzását frekvenciának nevezzük. Az emberek általában csak 20000 Hz-ig hallják a hanghullámokat. Az e fölötti frekvenciákat ultrahangnak nevezzük.

A Swissinno kutyariasztó 23000 és 27000 Hz közötti hanghullámokat bocsát ki. A készülék által kibocsátott ultrahang hatására a kutya lemered, elfut vagy visszafordul, még mielőtt a készülék használóját elérné. A készülék különösen hatásos idegen, vad vagy barátságtalan kutyákra. A barátságos vagy ismerős kutyák vagy más házi állatok esetében a hatás kisebb is lehet. Az ultrahang hatását befolyásolja a távolság, a kutya életkora és idomítása, vagy a kutya korábbi tapasztalata hasonló készülékekkel.

Kutya elriasztása:

A kutyariasztót fordítsa a közeledő kutya felé és nyomja be az "ON" gombot két másodpercre. Ezt többször ismételje meg, egészen addig, amíg a kutya nem reagál. A kutyariasztó akkor a leghatásosabb, ha azt a kutya felé fordítja, ismételten megnyomja a gombot és megfelelő szögben tartja. Inkább többször egymás után nyomja meg az "ON" gombot (2 másodpercig), mint egyszer hosszabb ideig. A kutya az ultrahangot 12 méterről is meghallja, de a készülék a legnagyobb hatását 2-5 méteren belül fejti ki.

A riasztó próbája:

Ha a fehér gomb megnyomása után a piros LED folyamatosan világít, akkor a készülék és az elem is rendben van. Ha a LED nem világít, akkor az elemet cserélje ki.

Megvadult állat elriasztó

A kutya idomítása:

A kutyariasztót a kutyák idomításához is lehet használni, ha: a) a szóban vagy érintéssel kiadott utasításokat szeretné betanítani; b) feltételes reflex kialakításához, amennyiben a kutya viselkedése miatt erre szükség van (pl. ha a kutya bútorokat tesz tönkre). Előfordulhat, hogy amikor a kutya először hallja meg az ultrahangot, akkor elszalad. Ez normális jelenség, nem kell megijedn.


Kutya idomításához használható riasztóKutyafelszerelés


Az elem cseréje:

Csak minőségi (alkáli), 9 V-os elemet tegyen a készülékbe.
1. A készülék alján található csavart csavarozza ki.
2. A fedelet vegye le és húzza ki az elemet.
3. Tegyen be új elemet, majd az elemet és fedelet tegye  vissza a helyére, a csavart csavarozza vissza


Ultrahangos támadó kutyariasztó

Riasztó rendszer kutyák ellenRiasztó rendszer kutyák ellenRiasztó rendszer kutyák ellen

Cimkék: Ultrahangos támadó kutyariasztó, kutyatámadás elhárítására, támadó kutyák elriasztása, agresszív kutya megfékezése, megvadult kutya, eb támadás, kutya idomítás állat nevelés


  Kerti tó építőnk Firestone Partner üzletek Linkajánló Munkáink Rólunk / Kapcsolat Adatvédelem Oldaltérkép Ügyfélszolgálat

A feltüntetett árak az ÁFA-t tartalmazzák
Copyright © Kert - Kerti tó Webáruház 2006 - 2019
Minden jog fenntartva!