Kert - Kerti tó Webáruház
- Kezdő oldal megtekintéséhez kattintson ide Kosár tartalmának megtekintéséhez kattintson ide Kosárba helyezett termék(ek) megrendeléséhez kattintson ide Üzletszabályzat megtekintéséhez kattintson ide -
Tel.: 06-36-426-093
Mobil: +36-30-949-5469
Email:
Már 14 éve...
Kategóriák

Kosár tartalma

Facebook

Kövessen minket a Facebookon!

Madárriasztó galambok ellen

Előző termék Következõ termék Előző oldal
Weitech

Madárriasztó galambok ellen

Ha már túl sok madár jelenik meg egy adott területen, komoly gondokat okozhatnak. Veszélyeztethetik a légiközlekedést, megdézsmálhatják a gyümölcsfákat és sok takarítanivalót hagynak maguk után.

Ez a készülék ultrahang segítségével működő madárriasztó funkcióval rendelkezik. Kis mérete ellenére mintegy 6000 m2 terület védelmét képes ellátni.

Különféle, a madarak számára riadalmat keltő hanghatásokat produkál, pl. ragadozó-madarak hangját, valamint kifejezetten irritáló, zaklató hangokat.

Több beépített hanghatása közül a leginkább megfelelőt kell kiválasztani, vagy váltogatni.

Speciális galamb riasztó.
2 év garancia
6000 m2 lefedettség
Cikkszám: WK0033-35

Ár: 163.980 Ft
db
Madárriasztó galambok ellen

A Bird Gard Pro elektromos akusztikus madárriasztó készülék.
A készülék segítségével hatékonyan elriaszthatja környezetéből a nemkívánatos galambokat, seregélyeket, és más madarakat.
A készüléket alkalmazhatja gazdaságokban, ipari területen, raktárakban, áruházak területén és kikötőkben hajók, csónakok, jachtok védelméül.
A Bird Gard egy professzionális madárriasztó készülék, ami vízhatlan kültéri burkolatával ellenálló az időjárással szemben.
A készülék, különböző madarak riasztási és vészjelző hangjainak digitalizált élethű lejátszásával riaszt és nyomást gyakorol a környezetében lévő madarakra.
A Bird Gard Pro madárriasztó készüléknél 8 féle madárhangot és változatos lejátszást állíthatunk be az általunk meghatározott hangerővel.
A készülék alkonykapcsolóval szerelt és a lejátszási napszakot (nappal, éjjel, egész nap) egyszerűen beállíthatjuk.
Lehetőségünk van továbbá a lejátszások időtartamát és akár a nem sorrendben történő random lejátszást is beállítani a nagyobb hatékonyság érdekében.

A BIRD GARD PRO készülékkel igény esetén külső-csatlakoztatott hangszóró is működtethető
(a külső hangszóró nem tartozéka a készüléknek)
Fontos megjegyzés: a Bird Gard Pro készülékek zajosak. Elsősorban kültéri használatra.

Cimkék: Madárriasztó galambok ellen, Weitech, madárriasztó, madár elriasztó, galambriasztás, seregély riasztás, ultrahangos madárriasztó, madár riasztás, ultrahangos riasztó, varjú riasztó, madarak elleni védelem, holló riasztás, veréb riasztó, feketeri


  Kerti tó építőnk Firestone Partner üzletek Linkajánló Munkáink Rólunk / Kapcsolat Adatvédelem Oldaltérkép Ügyfélszolgálat

A feltüntetett árak az ÁFA-t tartalmazzák
Copyright © Kert - Kerti tó Webáruház 2006 - 2020
Minden jog fenntartva!