Kert - Kerti tó Webáruház
- Kezdő oldal megtekintéséhez kattintson ide Kosár tartalmának megtekintéséhez kattintson ide Kosárba helyezett termék(ek) megrendeléséhez kattintson ide Üzletszabályzat megtekintéséhez kattintson ide -
Hozzáadás a Facebook-hoz
Hozzáadás a Twitter-hez
Hozzáadás a MySpace-hez
Hozzáadás a Startlap-hoz
Hozzáadás a Google Könyvjelzőkhöz

Tel.: 06-36-426-093
Mobil: +36-30-949-5469
Email:
Kategóriák

Kosár tartalma
Szavazás

Szavazzon

Mekkora a kerti tava?

0-5 m3
5-10 m3
10-20 m3
20 m3-nél nagyobb
Nincsen

Facebook

Kövessen minket a facebookon!

ECOLAT-TÓPEREM (műanyag) 25m x 20 cm x 0,7 cm

Előző termék Következõ termék Előző oldal

ECOLAT-TÓPEREM (műanyag) 25m x 20 cm x 0,7 cm

A különböző ültetőzónák és a tó szélének, valamint falsíkjainak tökéletes kialakítására.
Járdaszegélyek, ágyások, rézsű, stb. kialakítására is alkalmas!
Az előre gyártott ECOLAT tóperem újrahasznosítható műanyagból készülnek és korlátlan élettartamúak.

Tekercs mérete: 25 m x 19 cm x 0,7 cm

Cikkszám: E25/19

Ár: 36.860 Ft
tekercs

Ecolat Tóperem

Ecolat tóperem

AZ ÜLTETŐZÓNÁK FALSÍKJAINAK (SZEGÉLYEINEK) TÖKÉLETES KIALAKÍTÁSA

Környezetbarát!

Alapvető szempont, hogy a tóperem a víztükör minden részén optikailag vízszintes hatást mutasson. A tó vízszintje minden terepkialakítási hibát láthatóva tesz.

Az ECOLAT típusnevű előgyártott tóperem és ennek rögzítő-építőelemeit jelentő 38-120 cm hosszú tartócölöpök segítségével tökéletesen vízszintes tóperemet és időtállóan stabil ültetőzóna szegélyeket lehet képezni.

Az ECOLAT előregyártott tóperemet az előzetesen levert tartócölöpökhöz kell csavarozni. A cölöpöket teljesen le kell verni a talajba, amennyire csak lehetséges. A tóperemet ezt követően kell felerősíteni (csavarozni) a cölöpökre úgy, hogy teljesen vízszintesen helyezkedjen el. Az esetlegesen felül "kilógó" fölösleges cölöpdarabot le kell fűrészelni. Tartócölöpként korábban kizarólag trópusi keményfát használtak, azonban most az ECOPIC műanyag cölöpök használatával egy teljesen környezetbarát új megoldás is lehetséges. Mind az előregyártott ECOLAT tóperem, mind az ECOPIC cölöpök újrahasznosítható (PE) műanyagból készülnek és korlátlan élettartamúak.

Attól függően kell a tartócölöp hosszát megválasztani, hogy a tó mennyire tömör­stabil talajba kerül. Lazább talajba hosszabb, tömör talaj esetén rövidebb cölöpöket kell választani.

Az ECOLAT előregyártott tóperem 14 és 19 cm magasságban és 7 mm falvastagsággal készül. Szállítása 25 m hosszú tekercsekben történik, ami már arra is utal, hogy megfelelően hajlítható és tökéletesen alkalmas bármely vonalvezetésű tóperem stabil kialakítására.

Tóperem használataTóperem használataTóperem kihelyezéseTóperem szerelése

Ecolat tóperem

Ecolat tóperem

Ecolat tóperem

Ecolat tóperem

Ecolat tóperem

Ecolat tóperem

Cimkék: Verhaert Ecolat Tóperem 25 m x 20 cm x 0,7 cm, gyepszegély kialakítása, tó szélének kialakítása, tó szélének megtartása, tóperem létrehozása, rézsű rögzítése


  Kerti tó építőnk Firestone Partner üzletek Linkajánló Munkáink Rólunk / Kapcsolat Adatvédelem Oldaltérkép Ügyfélszolgálat

A feltüntetett árak az ÁFA-t tartalmazzák
Copyright © Kert - Kerti tó Webáruház 2006 - 2018
Minden jog fenntartva!