Kert - Kerti tó Webáruház

Tel.: 06-36-426-093
Mobil: +36-30-949-5469
Email:
18 éve Önökért
Kategóriák

Kosár tartalma

Fóliák és Melegházak

Előző oldal

Nature

A talajtakaró fóliák használatának általános előnyei: A talajtakaró fólia létfontosságú a veteményeskert gondozásához, mivel számos előnyt nyújt. Idén a NATURE® által továbbfejlesztett, új változat még tovább könnyíti a fólia használatát a kertészek számára, és a fólia típusától függően növeli a terméshozamot, ráadásul a parazitákat is távol tartja.

Téli fóliatakarók, 4 fontos funkció: Növények védelme a hideg ellen: Akár 4–8 °C-os különbség. Rügyek védelme kora tavasszal: Az éppen csak kibújó rügyek még érzékenyek a fagyos reggelekre, amelyek kockázatot jelentenek a virágzásra (pl. a kamélia és a rododendron esetében) vagy bizonyos fák gyümölcshozamára (pl. a törpe őszibarack esetében). A palánták és növények védelme a paraziták és a madarak ellen Ha a talajjal egy szinten helyezi el, és négy léchez rögzíti, akkor a fólia megakadályozza, hogy a haslábúak (pl. meztelen csigák vagy csigák) elpusztítsák a salátákat vagy palántákat. Korábbi termés A fólia felgyorsítja a palánták csírázását, mivel a talaj gyorsabban felmelegszik. A fólia védelme alatt a magvak gyorsabban csíráznak (pl. saláta, répa, retek, veteménybab és lóbab), azonban a fóliát el kell távolítani, ha visszatér a kellemes idő.

A melegházak előnyei: A növények az melegházban nincsenek kiszolgáltatva az időjárás viszontagságainak. Az melegház folyamatos termelést tesz lehetővé, így nem csak szezonálisan nevelhetjük mondjuk a paradicsomunkat, hanem akár egész évben is.

Folia Meleghaz

Folia

Válasszon az alábbi kategóriák közül:
Új generációs takarófóliák: Kivágott vagy előre kivágott ültetési lyukakkal ellátott fóliák. Kifejezetten egy adott zöldségcsalád ültetéséhez tervezett fóliák. A fóliák jobban ellenállnak a szakadásnak....
Melegházak: A növények az melegházban nincsenek kiszolgáltatva az időjárás viszontagságainak. Az melegház folyamatos termelést tesz lehetővé, így nem csak szezonálisan nevelhetjük mondjuk a paradicsomunkat, hanem akár egész évben is.
Védje meg növényeit télen a hideg ellen a speciális téli fóliatakarókkal amelyekkel akár 4-8 Celsius fokos különbséget is teremthet.

Cimkék: Fólia, talajtakaró fólia, paradicsom fólia, melegház, alagút fólia, futtató háló, rovar elleni háló, védő fóliák, növényvédő búra


  Evelate EPDM Partner üzletek Linkajánló Munkáink Rólunk / Kapcsolat Adatvédelem Oldaltérkép Ügyfélszolgálat

A feltüntetett árak az ÁFA-t tartalmazzák
Copyright © Kert - Kerti tó Webáruház 2006 - 2024
Minden jog fenntartva!