Kert - Kerti tó Webáruház

Tel.: 06-36-426-093
Mobil: +36-30-949-5469
Email:
16 éve Önökért
Kategóriák

Kosár tartalma

Komposztáló műanyag 400l

Előző termék Következõ termék Előző oldal
Nature

Komposztáló műanyag 400l

Komposztláda fekete színű, ellenálló polipropilénből. A kapcsolódó zsanérszerkezetnek köszönhetően egyszerűen és gyorsan összeilleszthető.
Mérete: 80 x 88,5 x 88,5 cm
Űrtartalom: 400l
A modelltől függően ezek a ládák 300–1200 l-es kapacitással rendelkeznek. Az egyszerű tárolás érdekében teljesen összecsukhatók, és két nyílásuk van: egy zsanérozott fedél a hulladék behelyezéséhez és egy elülső oldalon található ajtóval a komposzt átforgatásához vagy eltávolításához. A gyártási folyamat során Thermolen hőszigetelő anyagot helyeznek az oldalsó falra, ami kedvez a hőmérséklet-növekedésnek és a hőmérséklet fenntartásának a hulladék gyorsabb lebomlása érdekében.


Cikkszám: 6071480

Újdonság
Ár: 27.515 Ft
db
Termékajánló:

Tavirózsa selyem 14 cm rózsaszín
Tavirózsa selyem 14 cm rózsaszín
Ár: 1025 Ft

Komposztáló műanyag

A gyakorlatban ideális esetben 2 vagy 3 ládát érdemes használni. Egyet a friss komposzt számára, egyet az első átforgatáshoz, valamint egyet a második átforgatáshoz és a komposzt érleléséhez. A komposztládá(ka)t árnyékos helyre, sík talajra kell helyezni a mikroorganizmusok vonzása érdekében, valamint gallyakat kell helyezni a komposztba a megfelelő vízelvezetés és levegőzés érdekében. Fontos, hogy a háztartási hulladékot megfelelően összekeverje az egyéb kerti zöldségekből származó anyagokkal.

• Komposztálható: Gyümölcs (citrusfélék és trópusi gyümölcsök kivételével) és egyéb növényi eredetű hulladék (zöldségek, hervadt virágok, levelek), kávézacc és teafű (beleértve a filtereket), nyírt fű (viszonylag kis mennyiségben), szerves konyhai hulladék (pl. tojáshéj)

• Nem komposztálható: Romlott étel, ürülék, rothadt magvak, tej- és zsírtermékek, papír, műanyag, fém, üveg és egyéb nem lebomló anyagok.

 

Komposztáló műanyag

Komposztáló műanyag

Komposztáló műanyag

Komposztáló műanyag

Komposztáló műanyag

Cimkék: Komposztáló műanyag, komposzt, tároló, komposzt tároló, biotrágya, trágya, újrahasznosítás, dung


  Firestone Partner üzletek Linkajánló Munkáink Rólunk / Kapcsolat Adatvédelem Oldaltérkép Ügyfélszolgálat

A feltüntetett árak az ÁFA-t tartalmazzák
Copyright © Kert - Kerti tó Webáruház 2006 - 2022
Minden jog fenntartva!